Bodrum Yangın - Bodrum'daki yangın kontrol altına alındı Haberi ... / Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı.

Bodrum Yangın - Bodrum'daki yangın kontrol altına alındı Haberi ... / Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı.. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı.

3 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.

Bodrum'da makilik alanda yangın | Gökyüzü Haberci
Bodrum'da makilik alanda yangın | Gökyüzü Haberci from www.gokyuzuhaberci.com
Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. 3 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Jul 29, 2021 · türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı.

Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü.

Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 4 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. 3 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: 4 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum Çırkan Mahallesinde Yangın - Bodrum Gündem | Bodrum ...
Bodrum Çırkan Mahallesinde Yangın - Bodrum Gündem | Bodrum ... from www.bodrumgundem.com
Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. 4 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 3 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Jul 29, 2021 · türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber:

Jul 29, 2021 · türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. 4 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. More images for bodrum yangın » Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.

Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. More images for bodrum yangın » Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü.

Bodrum'da yangın çıktı
Bodrum'da yangın çıktı from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir.

Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. 3 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. More images for bodrum yangın »

Post a Comment

Previous Post Next Post